Ads 468x60px

30 July 2013

Πώς σας βλέπουν οι άντρες στην παραλία; Τι πραγματικά ισχύει; - Μέρος 2

Συνέχεια απο το άρθρο που είχαμε αφήσει στη μέση πριν κάποιες μέρες...


"Ας ντυθώ να μην φαίνομαι: Για να πάτε στην παραλία φοράτε περισσότερα από ότι για να πάτε στα χιόνια; Για να σηκωθείτε από την ξαπλώστρα μέχρι την τουαλέτα του beach bar βάζετε παρεό, φανελάκι και αν σας βρίσκεται και κάτι από πάνω; Το ξέρετε ότι είστε αστεία; Δεν λέμε φυσικά να τριγυρνάτε στους δρόμους μόνο με το μαγιό, ούτε αν πάτε στην ψαροταβέρνα μετά να κάθεστε... γυμνή, γιατί αυτό επιτρέπεται σε μία γυναίκα, μέχρι τα 12 άντε 13 της, αλλά το να ντύνεστε σαν αστακός κάθε φορά που θα πρέπει να μετακινηθείτε, εκτός του ότι είναι παρανοικό, καταντάει και κουραστικό, για εσάς και μόνο!"

Τι ισχύει : Αν έχετε κάποιο πρόβλημα κυρίως σε τοπικό πάχος μπορείτε να βάλετε ένα παρεό ή μια πετσέτα στο συγκεκριμένο σημείο. Το σημαντικοτερο απ' όλα είναι να φαίνεται οτι το κάνετε για στυλ και να εμπνέετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση για αυτό που φοράτε και να μην φαίνεται οτι το φοράτε για να κρύψετε κιλά.

Πάντως δεν είναι και απαραίτητο. Αφήστε το σώμα σας ελεύθερο - και θα έχετε πιο προσγειωμένα - ανθρωπινα καμάκια...


Όλες έχουν τόσο ωραία σώματα: Ε ναι φυσικά! Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να αράζουμε στην ξαπλώστρα και απλά να χαζεύουμε τα σώματα που περνούν! Όχι τα αντρικά, προς θεού ανώμαλες είμαστε; Εννοείται ότι όποια κι αν περάσει από μπροστά μας σκανάρεται λεπτομερώς, και φυσικά βγαίνει πάντα καλύτερη από εμάς. Μα είναι δυνατόν; Να ξέρετε μόνο ότι και οι άλλες το ίδιο μπορεί να σκέφτονται για εσάς. Έτσι πάνε αυτά. Κάποια έχει καλύτερο στήθος, κάποια οπίσθια και κάποια έχει τον ωραιότερο άντρα της παραλίας! Όλα μαζί σε ένα δύσκολα να τα βρεις. Φυσικά οι άντρες, θα παρατηρήσουν τις κορμάρες και το που υστερείτε εσείς σε σχέση με αυτές, μόνο αν ανοίξετε κουβέντα, οπότε και θα φανείτε εντελώς κομπλεξικιά. Μέχρι τότε, ωραία είναι και η άλλη, αλλά καλή είστε κι εσείς!Τι ισχύει : Για να κάνει κορμί λαμπάδα η άλλη - στερήθηκε όλο το χειμώνα για να φτάσει στο αποτέλεσμα που έχει σήμερα. Είναι το σημείο που και εσείς σκέφτεστε οτι δεν το είχατε κάνει και τώρα είναι αργά. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα.

Στο ζουμί τώρα. Πιθανότατα κάποια άλλη θα έχει ωραιότερο σώμα ή ωραιότερο πρόσωπο. Μην ξεχνάτε όμως οτι όλοι δεν εντυπωσιάζονται απο τα ίδια χαρακτηριστικά.

Αν έχετε ωραίο πρόσωπο πιθανότατα θα αρέσετε στους περισσότερους. Αλλά ακόμα και αυτό να μην έχετε δώστε βάρος στην θετική συμπεριφορά χωρίς γκρίνιες και κατσούφιασμα.

Τις περισσότερες φορές που θα μπλεχτείτε με κάποιον, αν έχετε θυληκή εμφάνιση, τσαχπινιά και καλή διάθεση δεν θα θελήσει να φύγει απο εσάς για να πάει στην πιο καλή (που πιθανότατα θα του ρίξει και χυλόπιτα). Ίσως απο την αρχή να προτιμήσει εσάς γιατί η πιθανότατα να ρίξει την "κορμάρα" της παραλίας είναι πολύ μικρή.

Βέβαια πρέπει και εσείς να είστε περιποιημένη και ευδιάθετη σε κάθε περίπτωση. Δεν θα πει ο άλλος δύσκολα να πάω στην καλή - ας πάω στην κακή.

Αν όμως πει μου αρέσει αυτή και αυτή και η μια είναι κορμάρα αλλα σνομπ και η αλλη ομορφούλα και χαμογελαστούλα θα προτιμήσει την 2η.


Αν παίξω βόλει ή ρακέτες θα ρεζιλευτώ: Ε ναι φυσικά γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι υπεραθλητές! Παραλία σημαίνει διασκέδαση οπότε καλό θα ήταν να αφήσετε τον εαυτό σας λιγάκι ελεύθερο! Δεν έχετε ιδέα από αθλήματα; Παίξτε όπως και να' χει γιατί τουλάχιστον θα γελάσετε! Η ομάδα σας έχασε εξαιτίας σας; Ε και; Σημασία έχει ότι ευχαριστηθήκατε! Το να μην κάνετε ρούπι από την ξαπλώστρα, ενώ θέλετε, είναι καταπιεστικό και στενάχωρο. Ξέρετε τι θα σκεφτεί ένας άντρας που θα σας δει να κάνετε την μία γκάφα μετά την άλλη; Κοίτα πόσο ακομπλεξάριστη και αστεία είναι! Αφήστε δε, που όταν τον χτυπήσετε στο κεφάλι με την μπάλα, θα βρει και ευκαρία να σας πιάσει την κουβέντα!Τι ισχύει : Προφανώς καταλάβατε οτι στην παραλία και ρακέτες μπορείτε να παίξετε και βόλει και οτιδήποτε είναι αστείο. Στην παραλία πάτε πρωτίστος για να περάσετε καλά.

Παρ' όλα αυτά είναι και ευκαιρία αν κάποιος θέλει να καμακώσει να βρει και καλά μια αφορμή για κουβέντα... (πχ κάτσε να σου δείξω πως γίνεται αυτό κτλ)

Αν κάθεσαι στην ξαπλώστρα όλη την ώρα πάλι θα έρθει αλλά θα ακουστεί και πιο χάλια το καμάκι..

Παρ΄όλα αυτά και να μην έρθει αυτός που θες, θα έχεις περάσει καλά και θα έχεις χάσει και θερμίδες!Aν θέλετε συμβουλή για κάποιο θέμα αφήστε μας σχόλιο και θα γράψουμε αρθράκι.
Δεκτοί και οι ανώνυμοι αν και προτιμάμε τους επώνυμους χρήστες.
 

0 comments:

Post a Comment