Ads 468x60px

08 October 2012

9 κανόνες που ξεχωρίζουν τις γυναίκες απο τις γυναικάρες

 

Προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να παραληρούν στο πέρασμα της Μόνικα Μπελούτσι, να ανατριχιάζουν στη θέα της Αντζελίνα Τζολί. Κάνεις λοιπόν λάθος, αν νομίζεις πως το παιχνίδι της αποπλάνησης των αρσενικών παίζεται μόνο φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, φορώντας το πιο στενό και κοντό φορεματάκι που υπάρχει ή βάζοντας το πιο μεθυστικό άρωμα. 

 

Κανόνας 1oς: όχι να σε πούνε κουτσομπόλα
Η συνηθισμένη γυναίκα: θα κουτσομπολεύει καθημερινά όλο τον κόσμο, χωρίς να χάνει καμία μεσημεριανή εκπομπή.
Η γυναικάρα: τύπου Σκάρλετ Γιόχανσον, ξέρει πως με το κουτσομπολιό ασχολούνται μόνο οι βαρετοί άνθρωποι. Ξέρει πως οι άντρες ξενερώνουν με τις γυναίκες ''κουτσομπόλες''. Δώσε βάσει στη δική σου ενδιαφέρουσα ζωή και άσε τους άλλους να σε σχολιάζουν για όσα κάνεις.
 

Κανόνας 2ος: για σένα νοιάσου και γυμνάσου
H συνηθισμένη γυναίκα: βρίσκει μονίμως δικαιολογίες για να αποφεύγει το γυμναστήριο.
Η γυναικάρα: έχει για ναό της το σώμα της και το λατρεύει καθημερινά στις 2 τουλάχιστον ώρες που του αφιερώνει για να το γυμνάσει. Είναι ώρα λοιπόν να μιμηθείς κι εσύ τη Μαντόνα και να ξεκινήσεις καθημερινή γυμναστική και σωστή διατροφή.

Κανόνας 3ος: ναι στην επαφή
Η συνηθισμένη γυναίκα: συνεχίζει να κοιτάζει με μανία τον υπολογιστή της ακόμα κι όταν συνομιλεί με συναδέλφους, ενώ πάντα διακόπτει τους πάντες.
Η γυναικάρα: μιμείται την Αντζελίνα και δίνει ιδιαίτερη σημασία σε κάθε συνομιλητή της ξεχωριστά. Κάθε άνθρωπος θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιαυτό δώσε σημασία στην οπτική επαφή, στην δυναμική χειραψία και στον τρόπο που αγκαλιάζεις κάποιον. 

Κανόνας 4ος: όχι στη ζήλεια
Η συνηθισμένη γυναίκα: ζηλεύει σε σημείο αηδίας τον αγαπημένο της, του κάνει σκηνές απείρου κάλους μπροστά σε τρίτους και βάζει στοίχημα άτι η κολλητή του αγαπημένου της θέλει να της τον φάει.
Η γυναικάρα: βάζει στην άκρη τις ανασφάλειες της και δημιουργεί μόνο ευτυχισμένες σχέσεις. Δώσε αξία στον εαυτό σου σήμερα κιόλας. Οι άντρες θέλουν δίπλα τους γυναίκες που να ξέρουν να σταθούν στα πόδια τους, ενώ και οι φίλοι σου ακόμα θα κουραστούν αν συνεχώς μεμψιμοιρείς για όλα.
Κανόνας 5ος: άσε τα δράματα
Η συνηθισμένη γυναίκα: κάνει σκηνές παντού, πηγαίνει απρόκλητη σε εκδηλώσεις και κάθε εβδομάδα παθαίνει μία ψυχολογική κρίση.
Η γυναικάρα: αφήνει τα δράματα για τις ταινίες. Άσε την ηθοποιία και ζήσε την πραγματική ζωή. Οι σοφιστικέ γυναίκες όπως είναι η Ντέμι Μούρ, σέβονται τη φήμη τους και κρατούν τα ξεσπάσματά τους για τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.
Κανόνας 6ος: κάνε το μειονέκτημα, πλεονέκτημα
Η συνηθισμένη γυναίκα: παραπονιέται για τη μεγάλη μύτη και τα στραβά της πόδια, ενώ καταριέται τη μοίρα της που δεν μοιάζει ούτε στο δαχτυλάκι της την Χάιντι Κλούμ.
Η γυναικάρα: μετατρέπει το ελάττωμα της σε προτέρημα όπως η Μπιγιονσέ έκανε όλο τον αντρικό πληθυσμό να αγαπήσει τις τεράστιες καμπύλες της. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μοναδική και δεν χρειάζεται ούτε να μιμηθείς ούτε να αντιγράψεις κάποια άλλη γυναίκα.
Κανόνας 7ος: βγες απ' το καβούκι σου
Η συνηθισμένη γυναίκα: τσακώνεται διαρκώς με τη μαμά της ή την πεθερά της, λέει άνοστα αστεία και είναι τόσο μπλεγμένη με την βολεμένη ζωούλα της που δεν ξέρει καν τι γίνεται στον κόσμο.
Η γυναικάρα: δείχνει ενδιαφέρον και για τους γύρω της εκτός από τον εαυτό της. 

Κανόνας 8ος: μην παριστάνεις τη χαζή
Η συνηθισμένη γυναίκα: νομίζει ότι όταν φλερτάρει πρέπει να παριστάνει τη χαζογκόμενα, επειδή σε διαφορετική περίπτωση οι άντρες θα την θεωρούν φυτό.
Η γυναικάρα: δεν παριστάνει ποτέ τη χαζή γιατί πολύ απλά δεν είναι. Δεν είσαι πλέον στο σχολείο για να θεωρείσαι φυτό απλά και μόνο επειδή είσαι εξυπνότερη από το μέσο όρο. Οι δυναμικές γυναίκες ξέρουν ότι ο πρωθυπουργός δεν λέγεται ''Καλάπας''.

Κανόνας 9ος: μην χάνεις το χιούμορ σου
Η συνηθισμένη γυναίκα: παίρνει τα πάντα απελπιστικά σοβαρά και θεωρεί πως και οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο.
Η γυναικάρα: ξέρει πως δεν είναι όλα ρόδινα αλλά τουλάχιστον δεν τα βάφει μαύρα. Γυναίκες όπως η Μεγκ Ράϊαν που ξέρουν να αυτοσαρκάζονται, είναι πιο ελκυστικές απ' όσο φαντάζεσαι. Το χιούμορ εμπνέει μια οικειότητα που σε κάνει ακαταμάχητη σε φίλους, εραστές, συγγενείς και συνεργάτες.
 

0 comments:

Post a Comment